Wanddecoratie met foto’s: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van de kamers

Door de muur te decoreren met foto’s kun je de kamer vullen met warme herinneringen en er een sfeer van comfort aan toevoegen. Met behulp van verschillende selecties, die bepaalde plots, gebeurtenissen en emoties met zich meebrengen, kun je ongelooflijk comfort toevoegen aan de hele sfeer..

Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van de kamers

Ontwerpopties voor fotokaarten

Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen die worden gebruikt voor wanddecoratie..

In het kader van

Frames voor foto’s worden meestal gekozen rekening houdend met de algemene stijl en het kleurenpalet van de hele kamer. Voor decoratie kun je kiezen voor zowel lijsten gemaakt in één kleur als veelkleurige lijsten van verschillende diktes.

foto's in lijstjes aan de muur in het interieur

foto's in lijstjes aan de muur in het interieur

foto's in lijstjes aan de muur in het interieur

Voor lichte muren is een lichter en dunner frame voor foto’s perfect, en voor neutrale muren kun je donkere frames kiezen die een interessant contrasterend accent zullen creëren.

foto's in lijstjes aan de muur in het interieur

foto's in lijstjes aan de muur in het interieur

Geen kaders

Wanneer ze op de juiste manier zijn geplaatst, creëren frameloze opnamen een levendige, natuurlijke en ongebruikelijke compositie die er heel origineel uitziet. Door het ontbreken van kaders passen dergelijke foto’s perfect in de setting van de kamer..

foto's zonder kader in het interieur

De foto toont een lichte muur gedecoreerd in de vorm van kleurenfoto’s zonder kaders.

foto's zonder kader in het interieur

foto's zonder kader in het interieur

Frames worden ook niet gebruikt voor modulaire fotografische afbeeldingen of multipans, bestaande uit segmenten van elke vorm en grootte..

foto's zonder kader in het interieur

Zwart en wit

Retrofoto’s of foto’s in zwart-wit, versierd met klassieke lijsten, met een symmetrische of willekeurige opstelling aan de muur, zullen ongetwijfeld het belangrijkste element van het interieur worden en er een unieke originaliteit aan toevoegen..

zwart-wit foto's in het interieur

zwart-wit foto's in het interieur

Polaroidcamera

Een miniatuurformaat van foto’s uit Polaroid-film, aangevuld met een bepaalde zin of een gedenkwaardige datum, ziet er bijzonder schattig uit aan de muur en herinnert u aan aangename momenten.

foto's van polaroid aan de muur in het interieur

foto's van polaroid aan de muur in het interieur

Instagram

Met behulp van een kleine kaart, in de vorm van een vierkant, kun je de muur op verschillende manieren decoreren, bijvoorbeeld het oppervlak volledig bedekken of gelijke rijen op dezelfde afstand van elkaar maken.

Instagram foto's aan de muur in het interieur

Instagram foto's aan de muur in het interieur

Hoe versier je de muur prachtig??

 De meest interessante opties voor wanddecoratie in huis.

In de vorm van een hart

Een fotocollage in de vorm van een hart transformeert en verzacht de sfeer en vult deze met aangename sentimentele emoties en warmte. Dit ontwerp is een geweldige oplossing voor gezamenlijke romantische foto’s..

foto's in de vorm van een hart aan de muur in het interieur

foto's in de vorm van een hart aan de muur in het interieur

foto's in de vorm van een hart aan de muur in het interieur

Op de foto zijn er kleine kleurenfoto’s geplaatst in de vorm van een hart aan de muur.

Op een kurkbord

Kurkbord is een zeer handig interieuritem voor modern design. Natuurlijk getextureerd materiaal, oorspronkelijk versierd met je favoriete foto’s, krijgt een echt interessante uitstraling.

foto's op een kurkbord in het interieur

foto's op een kurkbord in het interieur

foto's op een kurkbord in het interieur

op wasknijpers

Met behulp van foto’s en gewone linnen houten of moderne lichte wasknijpers, kunt u niet alleen een decoratie maken, maar een soort kunstwerk voor het decoreren van een onopvallende lege muur.

foto's op wasknijpers in het interieur

Op planken

Door zijn mobiliteit kunnen foto’s niet alleen aan de muur worden geplaatst, maar ook op hangende planken worden geplaatst. Fotolijsten van verschillende formaten, die elkaar licht overlappen, zijn een zeer stijlvolle decoratie voor elke kamer.

foto's op de planken in het interieur

Op de foto, het interieur van de woonkamer met een muur versierd met planken met foto’s erop.

Met guirlande

Met behulp van zo’n collage kun je de sfeer van de kamer merkbaar opfrissen en transformeren. Het zachte licht dat uit de guirlande komt, geeft de foto’s een ongewone uitstraling en verandert ze in een echt kunstobject van de kamer..

foto's met een guirlande in het interieur

Opgeschort

Foto’s op een ophanging in de vorm van een gewoon touw, touw of satijnen lint zullen een unieke en onnavolgbare voltooide compositie creëren en de ruimte vullen met helderheid en tederheid..

foto's hangen in het interieur

Boomvormig

Zo’n ontwerp in de vorm van een stamboom getekend of gemaakt van decoratieve materialen met foto’s op elke tak zal een soort kamerinrichting worden.

foto's in de vorm van een boom in het interieur

Op de foto is er een muur met een geschilderde stamboom, versierd met familiefoto’s.

Klokvormig

De wijzers van de klok, die aangename momenten in het leven aangeven, zullen elke kamermuur perfect versieren en er een helder accent op creëren..

foto's in de vorm van een klokinterieur

Met letters en opschriften

Met schattige inscripties of volumetrische letters kunt u expressiviteit en emotionaliteit aan de composities toevoegen. Met dit ontwerp kun je je eigen ongebruikelijke collage maken.

foto's met letters en opschriften in het interieur

Triptiek

Drie afzonderlijke fotosegmenten, verenigd door één ideologische en verhaallijn, passen perfect in bijna elk interieur en worden individueel, niet overladen met onnodige details, decoratie.

foto's van een drieluik in het interieur

foto's van een drieluik in het interieur

Combinatie van grote en kleine foto’s

Fotolijsten in verschillende vormen en maten met een geordende of chaotische lay-out kunnen zelfs het meest sobere en ingetogen ontwerp nieuw leven inblazen en dynamiek toevoegen. 

grote en kleine foto's in het interieur

grote en kleine foto's in het interieur

Foto’s op de muur plaatsen

Verschillende opties voor het ophangen van foto’s aan de muur.

Boven de bank

Deze opstelling is een traditionele stilistische zet. Asymmetrische plaatsing van fotolijsten wordt een soort hoogtepunt van de kamer en het ontwerp in het midden voegt harmonie toe aan de ruimte.

foto's boven de bank in het interieur

foto's boven de bank in het interieur

foto's boven de bank in het interieur

Op de foto is er een woonkamer en een muur boven de bank gedecoreerd in de vorm van zwart-witfoto’s.

Boven het bed

Fotokaarten aan de muur boven het bed zullen de aandacht vestigen op dit deel van de kamer. Hier ziet het er organisch uit als één grote foto, maar ook als meerdere.

foto's boven het bed in het interieur

foto's boven het bed in het interieur

foto's boven het bed in het interieur

Op de foto een collage van een drieluik met de natuur, gelegen aan de muur boven het bed in het interieur van de slaapkamer.

In de hoek

Voor decoratie kunt u speciale hoekfotolijsten gebruiken die de hoek prachtig omlijsten of meerdere fotokaarten van verschillende formaten, maar gemaakt in één stijloplossing. Zo wordt het mogelijk om een ​​creatief, origineel en zeer effectief ontwerp te maken..

foto's in de hoek in het interieur

Chaotische orde

Het vertegenwoordigt een asymmetrie, waarmee je veilig kunt experimenteren met de lay-out van de foto’s. Met een compositie die verder gaat dan de reguliere geometrische vormen, kun je een origineel ontwerp maken.

foto's in een chaotische volgorde in het interieur

Foto onderwerpen

Themafoto’s bieden de mogelijkheid om een ​​bepaalde sfeer in de sfeer te brengen.

  • Reizen.
  • Babyfoto per maand.
  • Een familie.
  • Op evenement.

themafoto's in het interieur

De foto toont een thematische zwart-wit fotocollage in het interieur van een babykamer voor een pasgeborene.

themafoto's in het interieur

themafoto's in het interieur

Ideeën voor wanddecoratie in het interieur van kamers

Goed gekozen foto’s passen in het interieur van elke kamer, maken het echt individueel of veranderen zelfs de perceptie van ruimte..

Kinderkamer

Voor het inrichten van een kinderkamer zijn foto’s met de afbeelding van het kind zelf geschikt, zowel in strikt klassieke kaders als met het meest ongewone heldere kader. Verschillende decoratie-experimenten en -ideeën zullen er hier heel origineel uitzien, bijvoorbeeld een expositie van foto’s die de geleidelijke rijping van een kind laten zien, van een peuter tot een tiener.

foto's in het interieur van de kinderkamer

Woonkamer of hal

Met behulp van plot of persoonlijke foto’s in dezelfde stijl kun je de woonkamer vullen met gezelligheid en een speciale emotionaliteit aan de sfeer toevoegen..

foto's in het interieur van de woonkamer

De foto toont een moderne woonkamer met een muur versierd met foto’s met een familieperceel.

Keuken

De foto’s die aan de muur in het interieur van de keuken worden gehangen, zullen een stijlvolle en moderne decoratieve decoratie worden die het oog zal strelen en een gunstige omgeving zal creëren om in deze kamer te verblijven..

foto's in het interieur van de keuken

Slaapkamer

Foto’s voor slaapkamerdecoratie moeten positieve en gelukkige momenten hebben. In Feng Shui zijn familie-, bruilofts- of liefdesfoto’s ideaal voor wanddecoratie..

foto's in het interieur van de slaapkamer

Gang en gang

De opnamen binnen de kaders zullen de sfeer van de gang doen herleven, een harmonieuze aanvulling vormen op het beeld en de aandacht trekken..

foto's in het interieur van de gang

Langs de trap

Met behulp van fotolijsten in één stijl, die zich ongeveer op dezelfde lijn bevinden, kunt u de muur langs de trap versieren. Zo’n expositie zal ongetwijfeld een van de beste decorideeën worden..

foto's langs de trap in het interieur

Kastje

Bij de inrichting van het kantoor is het belangrijk om gevoel voor verhoudingen in acht te nemen. Om een ​​rustige emotionele achtergrond te creëren, zijn meerdere zwart-witfoto’s van hetzelfde formaat geschikt, aan een of beide zijden van de muur..

foto's in het interieur van het kantoor

Op de foto het interieur van het kantoor en de muren gedecoreerd in de vorm van foto’s in zwart-wit.

Foto’s in verschillende stijlen

Foto’s kunnen in het interieur van elke stijlrichting op de muur worden geplaatst.

Klassiek

Een groot fotodoek of een galerij met meerdere kleine kunstafbeeldingen in prachtige lijsten maakt het klassieke ontwerp compleet en zorgt voor een harmonieuze compositie in het interieur. In deze stijl moet je portretten van dierbaren, familieleden of natuurfoto’s plaatsen.

foto's in een klassiek interieur

Modern

Stijlvolle fotocollages gemaakt met een bijzondere smaak passen bij de moderne trend. Met behulp van een succesvolle symmetrische opstelling zal een dergelijk ontwerp er behoorlijk voordelig uitzien aan de muur, de omringende ruimte stilistisch transformeren en de houding veranderen.

foto's in een modern interieur

De foto toont een woonkamer in een moderne stijl met zwart-witte fotolijsten aan de muur boven de bank..

Zolder

Zwart-wit of heldere en rijke fotoplots met een mat van papier, op de muur of op planken geplaatst, zijn hier geschikt. Ze bepalen de sfeer voor de ruimte en benadrukken de expressiviteit van de loftstijl..

foto's in het interieur in loftstijl

Provence

Leuke foto’s in houten oude lichte frames, of met een frame gemaakt met je eigen handen, zullen je in staat stellen een gezellige hoek van aangename herinneringen te vormen.

foto's in het interieur in Provençaalse stijl

fotogallerij

Een muur versierd met foto’s voegt gezelligheid, comfort en uniciteit toe aan de kamer, verandert het gevoel van de omgeving volledig, verbetert de stemming en stelt u in staat om accenten in de kamer te creëren.

Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van kamers-8 Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van kamers-7 Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van kamers-6 Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van kamers-5 Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van kamers-4 Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van kamers-3 Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van kamers-2 Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van kamers-1 Wanddecoratie met foto's: ontwerp, locatie, thema, foto in het interieur van kamers-0